The Studio

A former cart shed to the Alsia Mill Estate, The Studio was completely renovated in 2013 and has been transformed into a fabulous little bolt hole for a couple who just want to get away from it all, kick off their shoes and relax in a tranquil and simply enchanting setting.

Decorated in a soft pastel palette of white and truffle, this charming property has been thoughtfully appointed to maximise the amount of space available. The Studio benefits from a south facing aspect with a private patio area which is drenched in the sun for most of the day. In addition, bi-fold doors have also been installed so that when they are folded back, it opens up the entire front of the property creating an open plan footprint and a very spacious feeling to this unique and spellbinding little property. The addition of electronic (remote controlled) velux windows in the ceilings provides additional light throughout the property and you can even lie in bed at night and watch the stars!

Access up several steps from the parking area to the front of the property. Entrance via stable door into open plan studio living area with fully tiled floor throughout, double bed and cottage sofa. Wall mounted flat screen television and DVD, WiFi, dining table and chairs. Bi-fold doors which open onto a private patio area. Fully fitted kitchen with cream units and Corian worktop, electric oven and grill, ceramic induction hob with two plates. Fridge with ice box. Door to spacious shower room with walk-in cubicle and thermostatic shower, hand basin, WC and wall mounted heated towel rail. Remote controlled velux ceiling lights and electric radiator. Outside: Private patio area with suitable garden furniture. Parking for one vehicle. Guests are asked to refrain from smoking in the property and one small dog is accepted.